Након незапамћене трагедије која нас је задесила и немилих догађаја који су уследили у неким школама, Техничка школа има потребу да се обрати родитељима и свим нашим суграђанима имајући у виду да нам је поверена безбедност и добробит деце као нечега што је највредније у нашем друштву.

У вези са тим истичемо да је безбедност ученика у нашој школи увек била и сада је на завидном нивоу. Кроз изузетну сарадњу са родитељима, министарством просвете, школском управом и министарством унутрашњих послова стално радимо на томе да се сваки ученик, родитељ, гост осећа сигурно. Наставни процес се одвија несметано, а наша стручна служба је увек на располагању да помогне, саслуша, охрабри. Трудимо се да, у овим тешким временима за све нас, омогућимо ученицима одлазак на екскурзију, учешће на републичким такмичењима, размену професора и ученика са колегама и ђацима из Охрида, реализацију свих постављених циљева и задатака.


Техничка школа ће се и у будуће трудити да ради у најбољем интересу сваког детета као и запослених подижући стандарде безбедности и наставног процеса у сарадњи са надлежним министарствима.

Директор
Бранко Голоскоковић