Драги ученици,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом LINKgroup обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика – свих нивоа за ђаке наше школе који желе да овладају знањем енглеског језика.

BusinessAcademy , као део компаније LINKgroup, овим курсевима пружа фантастичну прилику ђацима који имају жељу да унапреде своје знање енглеског како би остварили лични напредак и унапредили своје језичке способности – које ће им омогућити значајну предност у образовању и пословном свету.

Уколико похађате I, II, III или IV разред и заиста желите да унапредите своје знање енглеског језика, позивамо вас да се пријавите за бесплатан онлајн-курс код свог професора, који ће одлучити коме ће курсеви бити додељени.

Уколико будете одабрани, добићете поклон-код којим остварујете право на бесплатан курс. Када унесете тај код на пријавну страну, на мејл који сте унели као свој добићете сва потребна упутства за похађање онлајн-курса.

Позивамо све ђаке да се укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи омогућили веће, боље и перспективније прилике за будућност, образовање, путовања и развој каријере.